Scroll To Top

Helpdesk 0341- 410327

Werkdagen 09.00 tot 12.00 uur

Alarmcentrale +31(0)264002390

24/7 bereikbaar bij schade

Bikerpolis.nl Motor Aankoophulp

Motor kopen? gebruik de aankoophulp van Bikerpolis.nl

Wilt u een motor kopen, maar hebt u geen idee waar u op moet letten? Bikerpolis.nl helpt! Onze Bikerpolis.nl Aankoophulp biedt handvaten waar iedere motorrijder iets aan heeft. Hebt u plannen om een gebruikte motor te kopen, dan kunt u met deze tips bepalen of u met een gerust hart een handtekening kunt zetten onder de koopovereenkomst.

Zelfverzekerd een motor kopen

Weinig mensen zullen een motor kopen alleen vanwege het feit dat deze hem van A naar B brengt. Motorrijden is een beleving, een passie, een hobby.

Om te kunnen genieten van uw motor is de eerste voorwaarde dat hij het doet. Logisch. Als u zin hebt om motor te rijden, dan wilt u direct na het indrukken van de startknop de motor horen brullen.

De Bikerpolis.nl Aankoophulp geeft een indicatie of een motor u de komende jaren naar de plaats van bestemming zal kunnen brengen.

Gratis downloaden

Wilt u gebruik maken van dit handige hulpmiddel klik dan op Bikerpolis.nl Aankoophulp om het document gratis te downloaden. We wensen u succes met het kopen van een motor en… veel rijplezier.

Download hier de gratis aankoophulp

“Zelfverzekerd op de motor”

Bij Bikerpolis verzeker je jouw motor 24/7 direct online. Door de mogelijkheid om gratis 4 maal per jaar zelf de dekking aan te passen, kan op de toch al lage premie nog meer worden bespaard.

Voor zware motoren met veel cilinderinhoud en relatief minder Kw’s, bijvoorbeeld Harley Davidson, hanteren we een voordelig zogeheten customtarief. Het gebruik van je persoonlijk digitaal polis dossier (Mijn Bikerpolis) is gratis. Omdat je zelf jouw verzekeringen beheerd worden er geen kosten gerekend. Ook kent Bikerpolis geen poliskosten. Je print namelijk zelf jouw polis e.d. Naast de uitstekende polisvoorwaarden is het ook mogelijk om schadevrije jaren van een andere motor of auto te koppelen.

Dat andere voertuig hoeft zelfs niet eens bij Bikerpolis verzekerd te zijn. Helm en kleding zijn kosteloos meeverzekerd en er is een gratis pech service! Bikerpolis hanteert een scala aan mogelijkheden, zoals verzekeren op nieuwwaarde, taxatiewaarde, drie jaar nieuwwaarde garantie, drie jaar aanschafwaarde garantie, dagwaarde en cataloguswaarde.

Rechtsbijstand motoren, bonusmalus garantie en ongevallen opzittende verzekering zijn optioneel bij te verzekeren. Schade wordt bij ons snel afgehandeld. Nog vragen? Onze helpdesk is iedere werkdag bereikbaar tussen 9 en 12 uur voor ondersteuning (0341-410327).