Scroll To Top

Helpdesk 0341- 410327

Werkdagen 09.00 tot 12.00 uur

Alarmcentrale +31(0)264002390

24/7 bereikbaar bij schade

Bereken Premie Motorverzekering

Motor verzekering

Op de ‘Motorverzekering’ kunnen alle motoren flexibel verzekerd worden. Dus zwaar/licht, Snel of wat minder snel. Vaak is de Motorverzekering de juiste verzekering voor jouw motor.

Voor een zware motorfiets met veel CC’s en relatief minder KW’s heeft Bikerpolis de Custom Motorverzekering. De polisvoorwaarden voor de Motorverzekering en de Custom motorverzekering zijn gelijk aan elkaar. Het verschil is de achterliggende rekenmethodiek. Hierdoor zullen de Sportmotoren, lichte Tourmotoren en All-Roadmotoren een gunstige (lagere) premie in de Motorverzekering hebben dan in het tarief van de Custom Motorverzekering.

De Motorverzekering kent de volgende verzekeringsmogelijkheden:

Daarnaast kan je de aanvullende dekkingen op de Motorverzekering toevoegen. De aanvullende dekkingen zijn:

Veel gestelde vragen over Motorverzekering:

Hoe staat het in de polis?

Download hier de polisvoorwaarden BPVW 02-2012

Download hier de polisvoorwaarden Intram 03-2012 voor Oldtimer Motor

Meer info over motorverzekering...

“Zelfverzekerd op de motor”

Bij Bikerpolis verzeker je jouw motor 24/7 direct online. Door de mogelijkheid om gratis 4 maal per jaar zelf de dekking aan te passen, kan op de toch al lage premie nog meer worden bespaard.

Voor zware motoren met veel cilinderinhoud en relatief minder Kw’s, bijvoorbeeld Harley Davidson, hanteren we een voordelig zogeheten customtarief. Het gebruik van je persoonlijk digitaal polis dossier (Mijn Bikerpolis) is gratis. Omdat je zelf jouw verzekeringen beheerd worden er geen kosten gerekend. Ook kent Bikerpolis geen poliskosten. Je print namelijk zelf jouw polis e.d. Naast de uitstekende polisvoorwaarden is het ook mogelijk om schadevrije jaren van een andere motor of auto te koppelen.

Dat andere voertuig hoeft zelfs niet eens bij Bikerpolis verzekerd te zijn. Helm en kleding zijn kosteloos meeverzekerd en er is een gratis pech service! Bikerpolis hanteert een scala aan mogelijkheden, zoals verzekeren op nieuwwaarde, taxatiewaarde, drie jaar nieuwwaarde garantie, drie jaar aanschafwaarde garantie, dagwaarde en cataloguswaarde.

Rechtsbijstand motoren, bonusmalus garantie en ongevallen opzittende verzekering zijn optioneel bij te verzekeren. Schade wordt bij ons snel afgehandeld. Nog vragen? Onze helpdesk is iedere werkdag bereikbaar tussen 9 en 12 uur voor ondersteuning (0341-410327).