Scroll To Top

Helpdesk 0341- 410327

Werkdagen 09.00 tot 12.00 uur

Alarmcentrale +31(0)264002390

24/7 bereikbaar bij schade

Bereken Premie Oldtimer Motor Verzekering

Klassieker motorverzekering / Oldtimer motorverzekering

Speciaal voor motoren van 25 jaar en ouder!

Wat is het?

Een motorverzekering voor hobby matige gebruik van 25 jaar of ouder. Vaak is een Klassieker/Oldtimer een verzamel object.

Wat doet het?

Op een Klassieker/Oldtimer wordt doorgaans minder kilometers per jaar gereden dan op een jongere motor. Ook bij slecht weer blijft de Klassieker/Oldtimer in de garage staan. Het gaat immers vaak om een oude motor die je graag in goede staat wil houden. Bovendien is het bezit van de Klassieker /Oldtimermotor vaak een hobby. Dat is dan ook de reden waarom een Klassieker motorverzekering een vaste lage premie kent zonder dat er een Bonus/Malus regeling van toepassing is. Om een Klassieker/Oldtimermotor te kunnen verzekeren is het noodzakelijk om een kenteken voor een voertuig voor dagelijks gebruik op naam te hebben staan.

Bent u lid vaneen vereniging die is aangesloten bij de FEHAC? Dan krijgt u bij Bikerpolis 10% korting op de premie.

De Klassieker/Oldtimer Motorverzekering kent de volgende verzekeringsmogelijkheden:

Let op! Voor het WA Beperkt Casco of WA Casco verzekeren van een Klassieker/Oldtimer motoren is een recent taxatierapport nodig (jonger dan 7 maanden)!! Er wordt dus uitsluitend op Taxatiewaarde verzekerd.

Daarnaast kan je de aanvullende dekkingen op de Motorverzekering toevoegen. De aanvullende dekkingen zijn:

Let op de Aanvullende dekkingen zijn anders dan in de Motorverzekering en Custom Motorverzekering zie voor de juiste inhoud de polisvoorwaarden.

Veel gestelde vragen over Klassieker / Oldtimer motorverzekering:

Hoe staat het in de polis?

Voor de Motorverzekering gelden de polisvoorwaarden Instram 03-2012

Klik hier voor de polisvoorwaarden

Meer over Oldtimers...

“Zelfverzekerd op de motor”

Bij Bikerpolis verzeker je jouw motor 24/7 direct online. Door de mogelijkheid om gratis 4 maal per jaar zelf de dekking aan te passen, kan op de toch al lage premie nog meer worden bespaard.

Voor zware motoren met veel cilinderinhoud en relatief minder Kw’s, bijvoorbeeld Harley Davidson, hanteren we een voordelig zogeheten customtarief. Het gebruik van je persoonlijk digitaal polis dossier (Mijn Bikerpolis) is gratis. Omdat je zelf jouw verzekeringen beheerd worden er geen kosten gerekend. Ook kent Bikerpolis geen poliskosten. Je print namelijk zelf jouw polis e.d. Naast de uitstekende polisvoorwaarden is het ook mogelijk om schadevrije jaren van een andere motor of auto te koppelen.

Dat andere voertuig hoeft zelfs niet eens bij Bikerpolis verzekerd te zijn. Helm en kleding zijn kosteloos meeverzekerd en er is een gratis pech service! Bikerpolis hanteert een scala aan mogelijkheden, zoals verzekeren op nieuwwaarde, taxatiewaarde, drie jaar nieuwwaarde garantie, drie jaar aanschafwaarde garantie, dagwaarde en cataloguswaarde.

Rechtsbijstand motoren, bonusmalus garantie en ongevallen opzittende verzekering zijn optioneel bij te verzekeren. Schade wordt bij ons snel afgehandeld. Nog vragen? Onze helpdesk is iedere werkdag bereikbaar tussen 9 en 12 uur voor ondersteuning (0341-410327).