Helpdesk 0341- 410327

werkdagen 09.00 tot 12.00 uur

Alarmcentrale +31(0)264002390

24/7 bereikbaar bij schade

Helm en Kleding

Bij Bikerpolis is Helm en Kleding schade gratis meeverzekerd tot € 750,- per opzittende bij een verzekerde schade zoals een val of aanrijding met de verzekerde motor. Wellicht is deze gratis dekking voor jou te laag en wil je een hoger bedrag voor de Helm en Kleding schade verzekeren. Daarom kent Bikerpolis de mogelijkheid om de verzekering te verhogen tot € 1.000,-, € 1.500,- of € 2.000,- per persoon.

Let op! Vanzelfsprekend vindt er een afschrijving op de Helm en Kleding plaats. Het gaat om een reële dagwaarde vergoeding.

Veel gestelde vragen over Helm en Kleding

 • Is de helm en kleding altijd verzekerd?

  Altijd is wel heel ruim gesteld. De helm en kleding is verzekerd bij een ongeval met de motor of bij een diefstal uit een afgesloten ruimte

 • Als ik mijn helm aan mijn motor hang waarna de helm wordt gestolen is dat dan verzekerd?

  Nee, bij het onbeheerd achterlaten van de helm is er geen sprake van normale voorzichtigheid.

 • Op welke motorverzekeringsdekking zijn de helm en kleding gratis meeverzekerd tot € 750,-?

  Op de WA, WA Beperkt Casco, WA Casco 2500 en de WA Casco

 • De muizen hebben het binnenwerk van mijn helm aangevreten. Is dat verzekerd?

  Schade door mot of ongedierte is uitgesloten van de dekking

 • Wat is motorkleding?

  Motorkleding is in algemene zin de kleding die u draagt tijdens het motorrijden.

Bereken de premie

“Zelfverzekerd op de motor”

Bij Bikerpolis verzeker je jouw motor 24/7 direct online. Door de mogelijkheid om gratis 4 maal per jaar zelf de dekking aan te passen, kan op de toch al lage premie nog meer worden bespaard.

Voor zware motoren met veel cilinderinhoud en relatief minder Kw’s, bijvoorbeeld Harley Davidson, hanteren we een voordelig zogeheten customtarief. Het gebruik van je persoonlijk digitaal polis dossier (Mijn Bikerpolis) is gratis. Omdat je zelf jouw verzekeringen beheerd worden er geen kosten gerekend. Ook kent Bikerpolis geen poliskosten. Je print namelijk zelf jouw polis e.d. Naast de uitstekende polisvoorwaarden is het ook mogelijk om schadevrije jaren van een andere motor of auto te koppelen.

Dat andere voertuig hoeft zelfs niet eens bij Bikerpolis verzekerd te zijn. Helm en kleding zijn kosteloos meeverzekerd en er is een gratis pech service! Bikerpolis hanteert een scala aan mogelijkheden, zoals verzekeren op nieuwwaarde, taxatiewaarde, drie jaar nieuwwaarde garantie, drie jaar aanschafwaarde garantie, dagwaarde en cataloguswaarde.

Rechtsbijstand motoren, bonusmalus garantie en ongevallen opzittende verzekering zijn optioneel bij te verzekeren. Schade wordt bij ons snel afgehandeld. Nog vragen? Onze helpdesk is iedere werkdag bereikbaar tussen 9 en 12 uur voor ondersteuning (0341-410327).