Helpdesk 0341- 410327

werkdagen 09.00 tot 12.00 uur

Alarmcentrale +31(0)264002390

24/7 bereikbaar bij schade

No-Claimgarantie/ Bonus-Malus bescherming

Als je zelf een ongeluk met jouw motor veroorzaakt, kan dat gevolgen hebben voor het kortingspercentage op je verzekeringspremie. Als jouw verzekeraar een bedrag heeft moeten vergoeden aan de tegenpartij, ben je een aantal (5 jaar) achteruitgegaan. Daardoor krijg je minder korting op de verzekeringspremie.

Gratis No-Claimgarantie:

Uniek bij bikerpolis is de gratis No-Claimgarantie bij de eerste schade. Let op deze is alleen van toepassing op eerste schade. Bij meerdere schuld schades ga je wel een hogere premie betalen door de terugval op de bonus-malus ladder.

Optioneel is de uitgebreide No-Caimgarantie mee te verzekeren:

De dekking No-Claimgarantie biedt bescherming tegen het betalen van een hogere premie, naar aanleiding van een schuldschade Dit houdt in dat je met één schuldschade per jaar niet minder korting krijgt op jouw verzekeringspremie.

Het gaat er dus om dat je beschermd wordt tegen een hogere premie na een schuldschade. Let op! Je gaat wel terug in de schadevrije jaren opbouw. Bij iedere schuldschade worden er 5 jaar afgetrokken van de werkelijk opgebouwde schadevrije jaren.

Deze regeling is niet van toepassing op de oldtimer/klassiekerverzekering. Reden is dat hier geen bonus-malus systeem op van toepassing is.

Veel gestelde vragen over No-Claimgarantie

  • Als ik de no-claimgarantie meeverzeker maakt het dan voor mijn premie niet meer uit hoeveel schade ik per jaar ga claimen?

    Per verzekeringsjaar mag één schuldschade geclaimd worden zonder dat dit gevolgen heeft voor de bonus/malus korting. Bij meerdere schuldschades in één verzekeringsjaar zal de korting dalen conform de tabel in de polisvoorwaarden.

  • Blijft mijn bonus/malus korting gelijk als ik een schade claim?

    Ja, bij het claimen van maximaal één schuldschade per jaar blijft het kortingspercentage gelijk.

  • Mijn bonus/malus blijft gelijk bij maximaal 1 schadeclaim per jaar. Maar wat gebeurd er met mijn schadevrije jaren?

    Bij iedere geclaimde schuldschade worden er 5 schadevrije jaren van het saldo af getrokken

Bereken de premie

“Zelfverzekerd op de motor”

Bij Bikerpolis verzeker je jouw motor 24/7 direct online. Door de mogelijkheid om gratis 4 maal per jaar zelf de dekking aan te passen, kan op de toch al lage premie nog meer worden bespaard.

Voor zware motoren met veel cilinderinhoud en relatief minder Kw’s, bijvoorbeeld Harley Davidson, hanteren we een voordelig zogeheten customtarief. Het gebruik van je persoonlijk digitaal polis dossier (Mijn Bikerpolis) is gratis. Omdat je zelf jouw verzekeringen beheerd worden er geen kosten gerekend. Ook kent Bikerpolis geen poliskosten. Je print namelijk zelf jouw polis e.d. Naast de uitstekende polisvoorwaarden is het ook mogelijk om schadevrije jaren van een andere motor of auto te koppelen.

Dat andere voertuig hoeft zelfs niet eens bij Bikerpolis verzekerd te zijn. Helm en kleding zijn kosteloos meeverzekerd en er is een gratis pech service! Bikerpolis hanteert een scala aan mogelijkheden, zoals verzekeren op nieuwwaarde, taxatiewaarde, drie jaar nieuwwaarde garantie, drie jaar aanschafwaarde garantie, dagwaarde en cataloguswaarde.

Rechtsbijstand motoren, bonusmalus garantie en ongevallen opzittende verzekering zijn optioneel bij te verzekeren. Schade wordt bij ons snel afgehandeld. Nog vragen? Onze helpdesk is iedere werkdag bereikbaar tussen 9 en 12 uur voor ondersteuning (0341-410327).