Helpdesk 0341- 410327

werkdagen 09.00 tot 12.00 uur

Alarmcentrale +31(0)264002390

24/7 bereikbaar bij schade

Bikerpolis hét verzekeringskantoor voor motorrijders.

Bikerpolis.nl is een verzekeringskantoor speciaal gericht op motorrijders. Het kantoor is ontstaan vanuit Assurantie Adviesbureau Hoogendijk. Eigenaar Ron Hoogendijk – zelf een vervent motorrijder – heeft ruim 20 jaar verzekeringservaring. Hij startte in 2005 met Bikerpolis.nl om motorrijders verzekeringen op maat te kunnen bieden

Verzekering op maat

Veel verzekeraars verzekeren motoren op dezelfde manier als auto's. Bikerpolis.nl biedt een verzekering op maat, afgestemd op de wensen en behoeften van motorrijders en hun passagiers. Met dekkingen waar u als motorrijder echt iets aan hebt. Zonder vervelende voorwaarden zoals een verplicht alarm op uw motor. U wordt niet gedwongen tot een winterstop, terwijl uw premie lager is als de premie die u betaalt bij maatschappijen die wel een winterstop hanteren.

Meedenken

Meedenken met onze klanten is één van onze sterke punten. Wij verplaatsen ons in de motorrijder en van daaruit zoeken we naar de best passende verzekeringen. Dat noemen wij geen service, dat noemen wij een vanzelfsprekendheid. Het meedenken uit zich onder andere in aandacht voor motorreizen en veilige ART sloten in onze nieuwsbrieven en het opstellen van de Bikerpolis.nl Aankoophulp, waarmee u goed beslagen ten ijs komt als u een motor aanschaft.

Ervaring

Wat voor u de beste verzekering is, verschilt per motorrijder, per postcodegebied. Het persoonlijk samenstellen van een goed verzekeringenpakket vereist kennis van de markt en ervaring. Bikerpolis.nl is kundig, doortastend en professioneel als het gaat om verzekeringen voor onze klanten. Uw belang is ons belang.

Voor en door motorrijders

Verschillende medewerkers van ons kantoor rijden motor. Een groot voordeel want: 'to really understand one, you have to be one…' (vertaling: 'om een motorrijder echt te begrijpen, moet je een motorrijder zijn…').

Bereken de premie

“Zelfverzekerd op de motor”

Bij Bikerpolis verzeker je jouw motor 24/7 direct online. Door de mogelijkheid om gratis 4 maal per jaar zelf de dekking aan te passen, kan op de toch al lage premie nog meer worden bespaard.

Voor zware motoren met veel cilinderinhoud en relatief minder Kw’s, bijvoorbeeld Harley Davidson, hanteren we een voordelig zogeheten customtarief. Het gebruik van je persoonlijk digitaal polis dossier (Mijn Bikerpolis) is gratis. Omdat je zelf jouw verzekeringen beheerd worden er geen kosten gerekend. Ook kent Bikerpolis geen poliskosten. Je print namelijk zelf jouw polis e.d. Naast de uitstekende polisvoorwaarden is het ook mogelijk om schadevrije jaren van een andere motor of auto te koppelen.

Dat andere voertuig hoeft zelfs niet eens bij Bikerpolis verzekerd te zijn. Helm en kleding zijn kosteloos meeverzekerd en er is een gratis pech service! Bikerpolis hanteert een scala aan mogelijkheden, zoals verzekeren op nieuwwaarde, taxatiewaarde, drie jaar nieuwwaarde garantie, drie jaar aanschafwaarde garantie, dagwaarde en cataloguswaarde.

Rechtsbijstand motoren, bonusmalus garantie en ongevallen opzittende verzekering zijn optioneel bij te verzekeren. Schade wordt bij ons snel afgehandeld. Nog vragen? Onze helpdesk is iedere werkdag bereikbaar tussen 9 en 12 uur voor ondersteuning (0341-410327).