Helpdesk 0341- 410327

werkdagen 09.00 tot 12.00 uur

Alarmcentrale +31(0)264002390

24/7 bereikbaar bij schade

Overige Verzekeringen

Overige verzekeringen

Ook zijn andere particuliere schadeverzekeringen bij Bikerpolis mogelijk. Op dezelfde eenvoudige wijze als je gewend bent. Alles in een Persoonlijk Digitaal Dossier (Mijn Bikerpolis). Overzichtelijk en 24/7 te beheren. Snel, betrouwbaar en voordelig! Dat noemen wij “Zelfverzekerd”.

Wat heeft Bikerpolis naast de motorverzekeringen nog meer?

Snel de premie berekenen en eventueel afsluiten voor een van deze verzekeringen? Ga naar Alle Verzekeringen en ervaar jouw voordeel!

Let op! Alle verzekeringen kennen eigen polisvoorwaarden. Deze voorwaarden zie je als je een berekening maakt voor de betreffende verzekering op de 1e pagina aan de rechterkant van de berekening. Zo heb je alles bij de hand.

Veel gestelde vragen over Overige Verzekeringen

  • Kent Bikerpolis ook garantie tegen onderverzekering op de woonhuis en inboedel verzekeringen?

    Ja, Bij Bikerpolis heb je de keuze om de verzekering met of zonder garantie tegen onderverzekering op jouw inboedel en woonhuis te verkeren

  • Wat is onderverzekering op een woonhuisverzekering?

    Van onderverzekering is sprake wanneer het verzekerde bedrag lager is dan de herbouwwaarde van je woning.

  • Kan ik advies krijgen over de overige verzekeringen?

    Bikerpolis is een on-line verzekeringsbedrijf die geen advies persoonlijk geeft.

Bereken de premie

“Zelfverzekerd op de motor”

Bij Bikerpolis verzeker je jouw motor 24/7 direct online. Door de mogelijkheid om gratis 4 maal per jaar zelf de dekking aan te passen, kan op de toch al lage premie nog meer worden bespaard.

Voor zware motoren met veel cilinderinhoud en relatief minder Kw’s, bijvoorbeeld Harley Davidson, hanteren we een voordelig zogeheten customtarief. Het gebruik van je persoonlijk digitaal polis dossier (Mijn Bikerpolis) is gratis. Omdat je zelf jouw verzekeringen beheerd worden er geen kosten gerekend. Ook kent Bikerpolis geen poliskosten. Je print namelijk zelf jouw polis e.d. Naast de uitstekende polisvoorwaarden is het ook mogelijk om schadevrije jaren van een andere motor of auto te koppelen.

Dat andere voertuig hoeft zelfs niet eens bij Bikerpolis verzekerd te zijn. Helm en kleding zijn kosteloos meeverzekerd en er is een gratis pech service! Bikerpolis hanteert een scala aan mogelijkheden, zoals verzekeren op nieuwwaarde, taxatiewaarde, drie jaar nieuwwaarde garantie, drie jaar aanschafwaarde garantie, dagwaarde en cataloguswaarde.

Rechtsbijstand motoren, bonusmalus garantie en ongevallen opzittende verzekering zijn optioneel bij te verzekeren. Schade wordt bij ons snel afgehandeld. Nog vragen? Onze helpdesk is iedere werkdag bereikbaar tussen 9 en 12 uur voor ondersteuning (0341-410327).