Helpdesk 0341- 410327

werkdagen 09.00 tot 12.00 uur

Alarmcentrale +31(0)264002390

24/7 bereikbaar bij schade

Schade

Altijd vervelend en vaak op een ongelegen moment. Het is zaak dat je zo snel mogelijk geholpen kan worden. Daarom werkt Bikerpolis nauw samen met de Alarmcentrale van Delta Lloyd (tel.+31(0)264002390) voor de motorverzekeringen en de Alarmcentrale van de Europeesche (tel. +31(0)206515777) voor Oldtimer/Klassiekerverzekeringen.

De alarmcentrales zijn 24/7 per dag bereikbaar bij schade of pech.

Bij schade:

Meld schade online in jouw Persoonlijk Digitaal Dossier / Mijn Bikerpolis. Heb je schade met een tegenpartij? Vul dan een Europees Schadeformulier in. Stuur het formulier zo snel mogelijk naar ons op. Het adres van de schade afdeling is: Bikerpolis.nl Postbus 104, 3850 AC Ermelo. Heeft u vragen over een schade? Bel dan tijdens kantooruren met de schadeafdeling tel. 073-6143325 of mail naar schadebehandeling@intrasurance.nl

Bij diefstal:

Meld schade online in jouw Persoonlijk Digitaal Dossier / Mijn Bikerpolis.

Bel direct de politie of ga naar het politiebureau. En doe aangifte van jouw gestolen motor. Wij schakelen het Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit (VbV) in. Dit bureau probeert jouw motor terug te vinden. Je mag het Verzekeringsbureau ook zelf bellen op telefoonnummer 071 364 17 77 (24 uur per dag bereikbaar).

Veel gestelde vragen over Schade

 • Moet ik ook bij een eenzijdig ongeval het Europees Schadeformulier gebruiken?

  Ja, ook bij een éénzijdig ongeval is een Europees Schade formulier noodzakelijk! Beide zijden invullen en ondertekenen!

 • Wat gebeurd er als ik online mijn schade meld op ‘Mijn Bikerpolis’?

  De schade wordt dan direct in behandeling genomen. Binnen 24 uur (tijdens werkdagen) neemt de schade afdeling contact met je op.

 • Is diefstal ook een schade?

  Ook een diefstal is een schade

 • Wie mag mijn motor repareren?

  Je bent vrij om een reparateur te kiezen waar jij vertrouwen in hebt.

 • Kan een schadeexpert ook bij mij thuis komen?

  Liever niet. Een hestelbedrijf maakt namelijk in overleg met te schadeexpert een begroting op voor het herstel van jouw motor.

 • Mag ik bij de schade expertise aanwezig zijn?

  In overleg met de expert is dat mogelijk. Gelet op de bomvolle agenda van schadeexperts is er geen tijdstip af te spreken. Meestal wordt alleen de datum gecommuniceerd met het herstelbedrijf

Hoe staat het in de polis?

Artikel 1 en 18 BPVW 02-2012

Download hier de polisvoorwaarden BPVW 02-2012

Artikel 1 en 16 Intram 03-2012 voor Oldtimer Motoer

Download hier de polisvoorwaarden Intram 03-2012 voor Oldtimer Motor

Bereken de premie

“Zelfverzekerd op de motor”

Bij Bikerpolis verzeker je jouw motor 24/7 direct online. Door de mogelijkheid om gratis 4 maal per jaar zelf de dekking aan te passen, kan op de toch al lage premie nog meer worden bespaard.

Voor zware motoren met veel cilinderinhoud en relatief minder Kw’s, bijvoorbeeld Harley Davidson, hanteren we een voordelig zogeheten customtarief. Het gebruik van je persoonlijk digitaal polis dossier (Mijn Bikerpolis) is gratis. Omdat je zelf jouw verzekeringen beheerd worden er geen kosten gerekend. Ook kent Bikerpolis geen poliskosten. Je print namelijk zelf jouw polis e.d. Naast de uitstekende polisvoorwaarden is het ook mogelijk om schadevrije jaren van een andere motor of auto te koppelen.

Dat andere voertuig hoeft zelfs niet eens bij Bikerpolis verzekerd te zijn. Helm en kleding zijn kosteloos meeverzekerd en er is een gratis pech service! Bikerpolis hanteert een scala aan mogelijkheden, zoals verzekeren op nieuwwaarde, taxatiewaarde, drie jaar nieuwwaarde garantie, drie jaar aanschafwaarde garantie, dagwaarde en cataloguswaarde.

Rechtsbijstand motoren, bonusmalus garantie en ongevallen opzittende verzekering zijn optioneel bij te verzekeren. Schade wordt bij ons snel afgehandeld. Nog vragen? Onze helpdesk is iedere werkdag bereikbaar tussen 9 en 12 uur voor ondersteuning (0341-410327).