Helpdesk 0341- 410327

werkdagen 09.00 tot 12.00 uur

Alarmcentrale +31(0)264002390

24/7 bereikbaar bij schade

Bikerpolis WA Beperkt Casco (WA Extra/WA+)

Voor uw motorverzekering kunt kiezen voor een WA + Beperkt Casco (vaak bekend onder de benamingen WA Extra of WA+).

Verplicht

Voor motoren is een Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering (WA) een verplichting. Zie WA. De uitbreiding Beperkt Casco is geen verplichting. U kunt zelf de afweging maken om voor dit pakket te kiezen.

Dekking WA Beperkt Casco

Met de WA Beperkt Casco Motorverzekering van Bikerpolis bent u daarnaast ook verzekerd voor de gevolgen van brand, diefstal, storm en vaak ook bij aanrijdingen met wild. Is dat voor u belangrijk, dan biedt onze WA + Beperkt Casco de juiste dekking. Kijk voor de basisdekking van de WA verzekering. Bij WA + Beperkt Casco geldt een laag standaard eigen risico van € 90,-.

Uitbreiding

De WA Beperkt Casco Motorverzekering is standaard uitgerust met de volgende gratis extra dekkingen:

Verzekerde waarde

Omdat Bikerpolis gespecialiseerd is in het verzekeren van motoren zijn er verschillende keuze mogelijkheden voor het verzekeren op de juiste waarde. Zo kan je kiezen voor de volgende verzekerde waarde:

Switchen

De WA Beperkt Casco verzekering is eenvoudig te wijzigen (switchen) naar een andere dekking zoals de WA, WA Casco 2500 of WA Casco. Dit mag 4 maal per jaar en is kosteloos. Handig door jou zelf online te regelen! Zo is jouw motor altijd op de juiste manier verzekerd en bespaar je veel premie.

Veel gestelde vragen over de WA Beperkt Casco

  • Is mijn motor met een WA Beperkt casco verzekering ook bij diefstal verzekerd?

    Ja, als aan de preventie eisen is voldaan is diefstal meeverzekerd.

  • Is mijn motor verzekerd als ik een aanrijding veroorzaak?

    Ja, de schade die u aan een ander toebrengt valt wel onder de verzekering. Uw eigenschade is niet meeverzekerd. Kijk hiervoor op de informatie over de WA Casco 2500 of WA Casco verzekeringen.

Hoe staat het in de polis?

Artikel 5 van de polisvoorwaarden

Download hier de polisvoorwaarden BPVW 02-2012

Artikel 5 van de polisvoorwaarden

Download hier de polisvoorwaarden Intram 03-2012 voor Oldtimer Motor

Bereken de premie

“Zelfverzekerd op de motor”

Bij Bikerpolis verzeker je jouw motor 24/7 direct online. Door de mogelijkheid om gratis 4 maal per jaar zelf de dekking aan te passen, kan op de toch al lage premie nog meer worden bespaard.

Voor zware motoren met veel cilinderinhoud en relatief minder Kw’s, bijvoorbeeld Harley Davidson, hanteren we een voordelig zogeheten customtarief. Het gebruik van je persoonlijk digitaal polis dossier (Mijn Bikerpolis) is gratis. Omdat je zelf jouw verzekeringen beheerd worden er geen kosten gerekend. Ook kent Bikerpolis geen poliskosten. Je print namelijk zelf jouw polis e.d. Naast de uitstekende polisvoorwaarden is het ook mogelijk om schadevrije jaren van een andere motor of auto te koppelen.

Dat andere voertuig hoeft zelfs niet eens bij Bikerpolis verzekerd te zijn. Helm en kleding zijn kosteloos meeverzekerd en er is een gratis pech service! Bikerpolis hanteert een scala aan mogelijkheden, zoals verzekeren op nieuwwaarde, taxatiewaarde, drie jaar nieuwwaarde garantie, drie jaar aanschafwaarde garantie, dagwaarde en cataloguswaarde.

Rechtsbijstand motoren, bonusmalus garantie en ongevallen opzittende verzekering zijn optioneel bij te verzekeren. Schade wordt bij ons snel afgehandeld. Nog vragen? Onze helpdesk is iedere werkdag bereikbaar tussen 9 en 12 uur voor ondersteuning (0341-410327).