Helpdesk 0341- 410327

werkdagen 09.00 tot 12.00 uur

Alarmcentrale +31(0)264002390

24/7 bereikbaar bij schade

Bikerpolis WA Casco 2500

(niet voor motoren in het Custom tarief)

Voor je motorverzekering kun je kiezen voor een WA Casco 2500

Verplicht

Voor motoren is een Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering (WA) een verplichting. Zie WA. De uitbreiding Beperkt Casco 2500 is geen verplichting. Je kunt zelf de afweging maken om voor dit pakket te kiezen.

WA Casco 2500

De WA Casco 2500 is eigenlijk een WA Beperkt Casco in combinatie met een WA Casco die beperkt is tot € 2.500,- per schade. Heb je een motor met een vrij recent bouwjaar en vind je volledig casco te duur en beperkt casco te beperkt dan hebben wij voor jou een unieke verzekering: Casco 2500.

Het idee achter Casco 2500 is eenvoudig: bij schades waar je helemaal niets aan kunt doen (zeg maar: de beperkt cascoschades zoals diefstal- en storm) dan keren wij de hele schade uit.

Ben je echter als weggebruiker betrokken bij een botsing of raak jevan de weg dan keren we ook de hele schade uit, echter met een maximum van € 2.500,- per gebeurtenis.

Kijk voor de basisdekking van de WA verzekering op WA Motorverzekering.

Bij WA Casco 2500 geldt een laag standaard eigen risico van € 90,-.

Uitbreiding

De WA Casco 2500 Motorverzekering is standaard uitgerust met de volgende gratis extra dekkingen:

Verzekerde waarde

Omdat Bikerpolis gespecialiseerd is in het verzekeren van motoren zijn er verschillende keuze mogelijkheden voor het verzekeren op de juiste waarde. Zo kan je kiezen voor de volgende verzekerde waarde:

Switchen

De WA Casco 2500 verzekering is eenvoudig te wijzigen (switchen) naar een andere dekking zoals de WA, WA Beperkt Casco of WA Casco. Dit mag 4 maal per jaar en is kosteloos. Handig door jou zelf online te regelen! Zo is jouw motor altijd op de juiste manier verzekerd en bespaar je veel premie.

Veel gestelde vragen over de WA Casco 2500

  • Wat is het verschil tussen een WA Beperkt Casco en een WA Casco 2500 verzekering?

    Een WA Casco 2500 is gelijk aan een Beperkt Casco verzekering. Het verschil is dat er voor maximaal € 2.500,- een WA Casco verzekering bij zit. Dus ook voor de eigen schades die niet onder de Beperkt casco verzekering vallen maar wel onder de WA Casco Verzekering.

  • Is een WA Casco 2500 goedkoper dan een WA Casco verzekering?

    Ja, een WA Casco 2500 verzekering vergoedt immers tot maximaal € 2.500,- de eigenschade die onder de WA Casco valt.

  • Waarom kies ik voor WA Casco 2500?

    Dat is heel persoonlijk. Denk bijvoorbeeld aan een glijschade waarbij kuipdelen en uitlaat beschadigd kunnen worden. Deze vallen niet onder een WA Beperkt Casco dekking. Vaak gaat het om schades van enkele honderden euro’s. Tot € 2.500,- is dan meeverzekerd.

Hoe staat het in de polis?

Artikel 6 van de polisvoorwaarden

Download hier de polisvoorwaarden BPVW 02-2012

Download hier de polisvoorwaarden Intram 03-2012 voor Oldtimer Motor

Bereken de premie

“Zelfverzekerd op de motor”

Bij Bikerpolis verzeker je jouw motor 24/7 direct online. Door de mogelijkheid om gratis 4 maal per jaar zelf de dekking aan te passen, kan op de toch al lage premie nog meer worden bespaard.

Voor zware motoren met veel cilinderinhoud en relatief minder Kw’s, bijvoorbeeld Harley Davidson, hanteren we een voordelig zogeheten customtarief. Het gebruik van je persoonlijk digitaal polis dossier (Mijn Bikerpolis) is gratis. Omdat je zelf jouw verzekeringen beheerd worden er geen kosten gerekend. Ook kent Bikerpolis geen poliskosten. Je print namelijk zelf jouw polis e.d. Naast de uitstekende polisvoorwaarden is het ook mogelijk om schadevrije jaren van een andere motor of auto te koppelen.

Dat andere voertuig hoeft zelfs niet eens bij Bikerpolis verzekerd te zijn. Helm en kleding zijn kosteloos meeverzekerd en er is een gratis pech service! Bikerpolis hanteert een scala aan mogelijkheden, zoals verzekeren op nieuwwaarde, taxatiewaarde, drie jaar nieuwwaarde garantie, drie jaar aanschafwaarde garantie, dagwaarde en cataloguswaarde.

Rechtsbijstand motoren, bonusmalus garantie en ongevallen opzittende verzekering zijn optioneel bij te verzekeren. Schade wordt bij ons snel afgehandeld. Nog vragen? Onze helpdesk is iedere werkdag bereikbaar tussen 9 en 12 uur voor ondersteuning (0341-410327).