Scroll To Top
Bikerpolis motorverzekering

3 Jaar Taxatiewaarderegeling / Taxatiewaarde

3 Jaar Taxatiewaarderegeling / Taxatiewaarde

Wat is een taxatiewaarde regeling of verzekeren tegen de taxatiewaarde? Met een taxatie wordt de waarde van jouw motor op deskundige wijze bepaald (Artikel 7-960 Burgerlijk Wetboek). Bikerpolis heeft de mogelijkheid om jouw motor te verzekeren op basis van dit taxatierapport. Een taxatie rapport is bij Bikerpolis 3 jaar geldig.=

Wat is het voordeel van verzekeren op taxatiewaarderegeling of taxatiewaarde? Altijd duidelijkheid over de waarde van de motor. Dus geen enkele discussie bij een schade over de waarde van jouw motor. Dit is belangrijk bij motoren die een ander waarde verloop hebben (afschrijving) dan de gemiddelde motor. Denk hierbij aan bijvoorbeeld: Harley Davidson’s, Indians, Eigenbouw, Klassiekers en andere exclusieve motoren.

Wie mag taxeren?

De taxateur dient een onafhankelijke deskundige te zijn. Een deskundige taxateur vind je op WWW.FEHAC.nl. Bikerpolis werkt voor Harley Davidson’s veel met Idex. WWW.IDEX.nl tel. 023-5552898.

Hoe werkt het?

Je maakt zelf een afspraak met een taxateur. De taxateur voert de taxatie uit en zal het taxatie rapport naar jou sturen. Door in te loggen op Mijn Bikerpolis / Persoonlijk Digitaal Dossier wijzig je de betreffende verzekering. Wijzig de verzekerde waarde in ‘Taxatiewaarde’ en het verzekerdbedrag in de juiste taxatiewaarde zoals die in het taxatie rapport vermeld staat.

Let op!

Een taxatie rapport is bij Bikerpolis 3 jaar geldig. Ook al staat er in jouw taxatie rapport 2 jaar! Je bent zelf verantwoordelijk voor een tijdige hertaxatie en de correcte digitale verwerking van het nieuwe rapport.

Meerdere mogelijkheden

Hoe staat het in de polis?

Artikel 18 BPVW 02-2012

Bereken de premie

Top

Bikerpolis Contactformulier