Scroll To Top
Bikerpolis motorverzekering

3 jaar Aanschafwaardegarantie

3 jaar Aanschafwaardegarantie

De 3 jaar Aanschafwaardegarantie is als een aanvullende dekking/ optionele dekking als uitbreiding mee te verzekeren op de WA Beperkt Casco, WA Casco 2500 en WA Casco verzekeringen.

De 3 jaar Aanschafwaardegarantie is van toepassing voor een occasion motor die bij een erkend garagebedrijf (bijvoorbeeld een motor dealer) is aangeschaft.

In de 1e 36 maanden wordt bij een schadevergoeding uitgegaan van de volledige Aanschafwaarde die op de aankoop factuur vermeld staat. Vanaf de 1e maand tot en met de 36e maand zal er geen afschrijving per maand plaatsvinden. Bij een schade in de 35e maand is de motor dus 100% van de aanschafwaarde waard. De eerste 36 maanden is er namelijk geen afschrijving. Vanaf de 36e maand wordt een schadevergoeding gebaseerd op de Dagwaarde.

Rekenvoorbeeld:

Nieuwwaarde.

€ 10.000,- -

Afschrijving 1e t/m 35e maand

(35 x 0%= 0%)

Waarde in de 35e maand

€ 10.000,- -

Veel gestelde vragen over 3 jaar Aanschafwaardegarantie

Van de 3 jaar aanschafwaardegarantie kan uitsluitend gebruik gemaakt worden als de motor wordt gekocht van een bij de KvK ingeschreven garage bedrijf.

De 3 jaar Aankoopgarantie is over de waarde van de motor zoals je die op dat moment aanschaft. Dit is dus inclusief de gemonteerde accessoires.

Vaak wordt er gekozen voor meer zekerheid. Er vindt namelijk geen afschrijving plaats op de aanschafwaarde gedurende de eerste 36 maanden. Daarnaast is een eventuele taxatie vaak overbodig met de 3 jaar aanschafwaarderegeling.

Meerdere mogelijkheden

Hoe staat het in de polis?

Artikel 18 BPVW 02-2012

Bereken de premie

Top

Bikerpolis Contactformulier