Scroll To Top
Bikerpolis motorverzekering

Toer relaxed en voordelig met de Flexibele motorverzekering

Hoogte Verkeersboetes 2019

Verkeersboetes wie krijgt ze niet? Net wat te hard gereden en .... ja hoor. Een paar dagen later ontvang je een boete. Dit jaar zijn ze weer hoger.

 

Lees meer

Toer relaxed en voordelig met de Flexibele motorverzekering.

Welk voordeel heeft het om mijn motor flexibel te verzekeren? Je geniet van een paar grote voordelen:

 

Lees meer

Top 3 om snel van je motorrijbewijs af te raken.

Een politie agent heeft bijzondere belangstelling voor jou en jouw rijbewijs als hij je op één van de volgende overtredingen betrapt:

 

Lees meer

Verzekering op iemand anders naam?

Als jonge bestuurder van een motor val je in de prijzen als het om de verzekeringspremie gaat.

 

Lees meer

Een proefrit maken?

Die gave motor die constant op jouw netvlies verschijnt, je droomt er van. Een ontkomen is er niet. Dus, naar de dealer of op internet zoeken naar een mooie bike.

 

Lees meer

Onnodig links rijden!

Eén van de grootste ergernissen is het onnodig links rijden. Het is een grote bron van irritatie en lokt vaak agressief gedag uit.

 

Lees meer

Agressie in het verkeer.

De samenleving verruwd wordt steeds onpersoonlijker en is in rap tempo aan het verharden. Dit zien wij ook terug in het verkeer.

 

Lees meer

Motor uitlenen?

Een kennis vraagt of hij jouw motor mag lenen. Zijn motor is defect en het wordt mooi weer. Hij wil een dagje gaan toeren.

 

Lees meer

Voordringen bij het verkeerslicht mag dat?

Met jouw motor achteraan sluiten of vol gas naar voren? Gefrustreerde automobilisten omdat jij op de motor vooraan gaat staan? Het mag en het is vaak zelf veiliger voor jou als motorrijder!

 

Lees meer

Aansprakelijkheid organisatie

Met een groep motoren rijden. Hoe voorkom je als organisator zoveel mogelijk ongewenste aansprakelijkheid? Want het moet wel leuk

 

Lees meer

Moet een Groene Kaart Groen zijn?

Ja en Nee. Kijk dat zijn antwoorden waar je niets aan hebt. Het is ook heel verwarrend.

 

Lees meer

In welke landen is mijn motor verzekerd?

Op de Groene Kaart staat altijd precies vermeld in welke landen jouw motor verzekerd is.

 

Lees meer

Toer relaxed en voordelig met de Flexibele motorverzekering

Welk voordeel heeft het om mijn motor flexibel te verzekeren? Je geniet van een paar grote voordelen:

  1. Goedkoper,
  2. 24/7 aanpasbaar aan de risico’s die jij wilt afdekken door de verzekering,
  3. Jij hebt de regie over jouw polis!

Goedkoper

Je betaalt namelijk alleen de premie over de verzekeringsdekking die jij op dat moment gebruikt. De premie van een WA of WA Beperkt Casco verzekering is natuurlijk voordeliger dan een All-Risk (WA Volledig Casco). Met Flexibel verzekeren bij Bikerpolis.nl kan je tijdens het verzekeringsjaar eenvoudig en kosteloos jouw motorverzekering wijzigen (Switchen). En ……… de premie wordt direct aangepast. Zo betaal je altijd de juiste prijs!

24/7 aanpasbaar

Je kunt op de site van Bikerpolis.nl 24/7 wisselen tussen de WA, WA Beperkt Casco en WA Volledig Casco dekking. Daarnaast kan je extra verzekeringen zoals Rechtsbijstand-, Opzittenden, No-claimbeschermingsverzekering enz. toevoegen of afvoeren van de motorverzekering.

Jij hebt de regie

Jij bepaalt hoe je verzekerd bent! Vier keer per jaar kan je gratis jouw motorverzekering afstemmen op het gebruik van jouw motor. Waarom Switchen? Als je veel gebruik van jouw motor maakt loop je natuurlijk meer risico op schade dan wanneer jouw motor veel en lang in de stalling staat. Hierop kan je de verzekering aanpassen en veel premie besparen. Bij Bikerpolis.nl zien wij vaak dat de flexibele mogelijkheden van de motorverzekering gebruikt worden voor een ‘Winterstop’. De dekking wordt dan van WA Volledig Casco geswitcht naar WA Beperkt Casco (diefstal blijft dan verzekerd). Ook zien we regelmatig dat een motorverzekering tijdens de vakantie periode van WA of WA Beperkt Casco switcht naar WA Volledig Casco. Daarnaast kan je de extra verzekeringen toevoegen of juist afvoeren. Handig want je gaat uit van de risico’s die je loopt en wilt verzekeren!

Waarom doen andere verzekeraars dit niet?

Bikerpolis.nl is de ‘uitvinder’ van de flexibele motorverzekering en gelooft in het juist afstemmen van de motorverzekering op jouw wensen. Dat kan alleen met flexibele oplossingen. Hoe kan een verzekeraar voor jou bepalen wat bijvoorbeeld de datum is van een winterstop. De winterstop datum loopt al lang niet meer parallel met ons klimaat!

Andere verzekeraars zijn conservatief in hun denken en houden vast aan oude gewoontes. Flexibel verzekeren vraagt veel administratief werk en verlaagd de premie-inkomsten van de verzekeraars. En daar zitten de verzekeraars niet op te wachten! Bikerpolis.nl denkt innovatief en heeft de automatisering afgestemd op de service van flexibele verzekeringen.

Blijf jij een statische motorverzekering houden of stap je nu over op een flexibele motorverzekering bij Bikerpolis.nl?

Pas op voor namaak!!!!!!

 

Bereken de premie

Top

Bikerpolis Contactformulier