Scroll To Top
Bikerpolis motorverzekering

Flexibele Motorverzekering

Wat is het?

Uniek bij Bikerpolis is de mogelijkheid om te Switchen in de verzekeringsdekking. Dus bijvoorbeeld van WA naar WA Casco, van WA naar WA Beperkt Casco enz. Ook kunnen aanvullende verzekeringen worden toegevoegd of weggelaten. Deze Switch mogelijkheden kunnen 4 maal per jaar benut worden. De kosten hiervoor? Gratis natuurlijk!

Welk voordeel heeft het Switchen van dekking voor jou?

Je verzekering zo hebben dat deze de risico’s die je op dat moment belangrijk vindt goed afdekken met de verzekering. Bijvoorbeeld:

  • In het motorseizoen op een WA Casco (Allrisk) verzekering omdat je de motor intensiever gebruikt dan buiten het motorseizoen.
  • Buiten het motorseizoen (vaak winter met pekel e.d.) op een lagere verzekeringsdekking zoals bijvoorbeeld WA Beperkt Casco (WA +/WA extra). Hierbij is brand en diefstal ook meeverzekerd

De Switch mogelijkheden tussen de verschillende verzekeringsmogelijkheden zoals WA, WA Beperkt Casco, WA Casco 2500 en WA Casco zijn vrijwel onbeperkt. Het gaat er bij Bikerpolis om dat jouw motor verzekerd is tegen de risico's die jij belangrijk vindt.

Hoe werkt het?

Door gebruik te maken van Mijn Bikerpolis kom je in het Persoonlijk Digitaal Dossier. Hier open je in het ‘polisoverzicht’ de te wijzigen polis. Klik op wijzigen en je kan alle wijzigingen opgeven. Zo switch je eenvoudig van verzekeringsdekking. Je ontvangt kort daarna een bevestigingsmail, een digitale groene kaart en een digitale polis.

Let op!

Je bent natuurlijk zelf verantwoordelijk voor de eventuele gevolgen van de door jou verwerkte gegevens.

Veel gestelde vragen over Flexibele motorverzekering

Door gebruik te maken van de Switch mogelijkheden is de verzekeringsdekking 4 x per jaar aan te passen aan het gebruik en de risico’s van jouw motor.Denk hierbij aan de mogelijkheden om in het motorseizoen jouw motor op de meest uitgebreide dekking te zetten (WA Casco) en buiten het seizoen een lagere dekking met bijvoorbeeld een brand/diefstal dekking (WA Beperkt Casco).of zelfs naar een WA dekking. Doordat de premie direct wordt verrekend naar de actuele dekking kan veel geld bespaard worden.

Ja, bij Bikerpolis zijn alle verzekering flexibel

“Zelfverzekerd op de motor” betekend dat je zelf de verzekeringen wijzigt. Dat kan eenvoudig 24/7 op ‘Mijn Bikerpolis’.

Op dag nauwkeurig wordt de premie berend en verrekend met de reeds betaald premie voor de betreffende periode.

Moet ik gebruik maken van de flexibele mogelijkheden die Bikerpolis biedt?

Hoe staat het in de polis?

Bereken de premie

Top

Bikerpolis Contactformulier