Scroll To Top
Bikerpolis motorverzekering

Hoezo een Flexibele Motorverzekering?

Flexibele motorverzekering?

Als motorrijder wil ik genieten van mijn motor. Zorgeloos sturen. En mijn motorverzekering wil ik zo kunnen afstellen dat hij precies dat verzekerd wat ik belangrijk vind. Het gaat dus om mijn persoonlijke wensen! Dat die motorverzekering zich moeiteloos laat aanpassen aan mijn persoonlijke wensen, op dat moment, is bij Bikerpolis uniek.

Flexibele motorverzekering

Bikerpolis is de uitvinder van de flexibele motorverzekering. Dat betekent voor mij dat ik mijn motorverzekering op ieder moment (4 maal per verzekeringsjaar) zo kan wijzigen. Voor mij is dat belangrijk omdat ik precies die risico’s heb afgedekt op de momenten dat ik dat wil. Bovendien kan het door wijzigen van mijn verzekering mij veel premie voordeel opleveren.

Hoe werkt het?

Eenvoudig en snel. Als de motorverzekering bij Bikerpolis is afgesloten wordt er een Persoonlijk Digitaal Dossier aangemaakt. Deze is 24/7 op de site www.bikerpolis.nl te openen onder ‘Mijn Bikerpolis’. Hier is de motorverzekering snel een eenvoudig te wijzigen in dekking.

Het wijzigen ook wel Switchen genoemd kan in de motorverzekering zelf. Bijvoorbeeld Switchen tussen WA, WA Beperkt Casco (WA+ of WA Extra) of WA Casco (All-Risk). En ook van de ‘Aanvullende verzekeringen’ zoals de Opzittenden-, Rechtsbijstand-, No-Claimbeschermer- en Helm en Kledingverzekering aan te passen.

Voorbeeld

Ik verzeker mijn motor in het motorseizoen WA Casco (All-Risk) met de aanvullende verzekeringen Opzittenden en Rechtsbijstand. Zodra het weer minder motor vriendelijk wordt en de pekel op de weg verschijnt log ik in op ‘Mijn Bikerpolis’ en verlaag de motorverzekering naar WA/ Beperkt Casco (WA+ of WA Extra) en laat de aanvullende verzekeringen Opzittenden en Rechtsbijstand vallen. In de winter rij ik geen motor en heb nu mijn motorverzekering “winterklaar” gemaakt.

Premie en Switchen?

Na iedere Switch wordt de premie, op dag nauwkeurig, berekend en verrekend. Het Switchen zelf is gratis!. Per incasso wordt € 1,25 in rekening gebracht. Overigens is Bikerpolis bijna altijd de voordeligste met gunstigste voorwaarden.

Bikerpolis De eerste motorverzekering die echt flexibel is. Dat is precies waar ik als motorrijder mijn voordeel mee kan doen.

 

Bereken de premie

Top

Bikerpolis Contactformulier