Scroll To Top
Bikerpolis motorverzekering

Bikerpolis WA Casco 2500

Bikerpolis WA Casco 2500

(niet voor motoren in het Custom tarief)

Voor je motorverzekering kun je kiezen voor een WA Casco 2500

Verplicht

Voor motoren is een Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering (WA) een verplichting. Zie WA. De uitbreiding Beperkt Casco 2500 is geen verplichting. Je kunt zelf de afweging maken om voor dit pakket te kiezen.

WA Casco 2500

De WA Casco 2500 is eigenlijk een WA Beperkt Casco in combinatie met een WA Casco die beperkt is tot € 2.500,- per schade. Heb je een motor met een vrij recent bouwjaar en vind je volledig casco te duur en beperkt casco te beperkt dan hebben wij voor jou een unieke verzekering: Casco 2500.

Het idee achter Casco 2500 is eenvoudig: bij schades waar je helemaal niets aan kunt doen (zeg maar: de beperkt cascoschades zoals diefstal- en storm) dan keren wij de hele schade uit.

Ben je echter als weggebruiker betrokken bij een botsing of raak jevan de weg dan keren we ook de hele schade uit, echter met een maximum van € 2.500,- per gebeurtenis.

Kijk voor de basisdekking van de WA verzekering op WA Motorverzekering.

Bij WA Casco 2500 geldt een laag standaard eigen risico van € 90,-.

Uitbreiding

De WA Casco 2500 Motorverzekering is standaard uitgerust met de volgende gratis extra dekkingen:

Verzekerde waarde

Omdat Bikerpolis gespecialiseerd is in het verzekeren van motoren zijn er verschillende keuze mogelijkheden voor het verzekeren op de juiste waarde. Zo kan je kiezen voor de volgende verzekerde waarde:

Switchen

De WA Casco 2500 verzekering is eenvoudig te wijzigen (switchen) naar een andere dekking zoals de WA, WA Beperkt Casco of WA Casco. Dit mag 4 maal per jaar en is kosteloos. Handig door jou zelf online te regelen! Zo is jouw motor altijd op de juiste manier verzekerd en bespaar je veel premie.

Veel gestelde vragen over de WA Casco 2500

Een WA Casco 2500 is gelijk aan een Beperkt Casco verzekering. Het verschil is dat er voor maximaal € 2.500,- een WA Casco verzekering bij zit. Dus ook voor de eigen schades die niet onder de Beperkt casco verzekering vallen maar wel onder de WA Casco Verzekering.

Ja, een WA Casco 2500 verzekering vergoedt immers tot maximaal € 2.500,- de eigenschade die onder de WA Casco valt.

Dat is heel persoonlijk

Denk bijvoorbeeld aan een glijschade waarbij kuipdelen en uitlaat beschadigd kunnen worden.

Deze vallen niet onder een WA Beperkt Casco dekking. Vaak gaat het om schades van enkele honderden euro’s. Tot € 2.500,- is dan meeverzekerd.

Hoe staat het in de polis?

Artikel 6 van de polisvoorwaarden

Bereken de premie

Top

Bikerpolis Contactformulier