Scroll To Top
Bikerpolis motorverzekering

WA Beperkt Casco (WA+)

Bikerpolis WA Beperkt Casco (WA Extra/WA+)

Voor uw motorverzekering kunt kiezen voor een WA + Beperkt Casco (vaak bekend onder de benamingen WA Extra of WA+).

Verplicht

Voor motoren is een Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering (WA) een verplichting. Zie WA. De uitbreiding Beperkt Casco is geen verplichting. U kunt zelf de afweging maken om voor dit pakket te kiezen.

Dekking WA Beperkt Casco

Met de WA Beperkt Casco Motorverzekering van Bikerpolis bent u daarnaast ook verzekerd voor de gevolgen van brand, diefstal, storm en vaak ook bij aanrijdingen met wild. Is dat voor u belangrijk, dan biedt onze WA + Beperkt Casco de juiste dekking. Kijk voor de basisdekking van de WA verzekering. Bij WA + Beperkt Casco geldt een laag standaard eigen risico van € 90,-.

Uitbreiding

De WA Beperkt Casco Motorverzekering is standaard uitgerust met de volgende gratis extra dekkingen:

Verzekerde waarde

Omdat Bikerpolis gespecialiseerd is in het verzekeren van motoren zijn er verschillende keuze mogelijkheden voor het verzekeren op de juiste waarde. Zo kan je kiezen voor de volgende verzekerde waarde:

Switchen

De WA Beperkt Casco verzekering is eenvoudig te wijzigen (switchen) naar een andere dekking zoals de WA, WA Casco 2500 of WA Casco. Dit mag 4 maal per jaar en is kosteloos. Handig door jou zelf online te regelen! Zo is jouw motor altijd op de juiste manier verzekerd en bespaar je veel premie.

Veel gestelde vragen over de WA Beperkt Casco

Ja, als aan de preventie eisen is voldaan is diefstal meeverzekerd.

Ja, de schade die u aan een ander toebrengt valt wel onder de verzekering. Uw eigenschade is niet meeverzekerd. Kijk hiervoor op de informatie over de WA Casco 2500 of WA Casco verzekeringen.

Hoe staat het in de polis?

Artikel 5 van de polisvoorwaarden

Bereken de premie

Top

Bikerpolis Contactformulier