Scroll To Top
Bikerpolis motorverzekering

No-Claimgarantie

No-Claimgarantie Bonus-Malus bescherming

Als je zelf een ongeluk met jouw motor veroorzaakt, kan dat gevolgen hebben voor het kortingspercentage op je verzekeringspremie. Als jouw verzekeraar een bedrag heeft moeten vergoeden aan de tegenpartij, ben je een aantal (5 jaar) achteruitgegaan. Daardoor krijg je minder korting op de verzekeringspremie.

Gratis No-Claimgarantie:

Uniek bij bikerpolis is de gratis No-Claimgarantie bij de eerste schade. Let op deze is alleen van toepassing op eerste schade. Bij meerdere schuld schades ga je wel een hogere premie betalen door de terugval op de bonus-malus ladder.

Optioneel is de uitgebreide No-Claimgarantie mee te verzekeren:

De dekking No-Claimgarantie biedt bescherming tegen het betalen van een hogere premie, naar aanleiding van een schuldschade Dit houdt in dat je met één schuldschade per jaar niet minder korting krijgt op jouw verzekeringspremie.

Het gaat er dus om dat je beschermd wordt tegen een hogere premie na een schuldschade. Let op! Je gaat wel terug in de schadevrije jaren opbouw. Bij iedere schuldschade worden er 5 jaar afgetrokken van de werkelijk opgebouwde schadevrije jaren.

Deze regeling is niet van toepassing op de oldtimer/klassiekerverzekering. Reden is dat hier geen bonus-malus systeem op van toepassing is.

Veel gestelde vragen over No-Claimgarantie

Per verzekeringsjaar mag één schuldschade geclaimd worden zonder dat dit gevolgen heeft voor de bonus/malus korting. Bij meerdere schuldschades in één verzekeringsjaar zal de korting dalen conform de tabel in de polisvoorwaarden.

Ja, bij het claimen van maximaal één schuldschade per jaar blijft het kortingspercentage gelijk.

Bij iedere geclaimde schuldschade worden er 5 schadevrije jaren van het saldo af getrokken

 

Bereken de premie

Top

Bikerpolis Contactformulier