Scroll To Top
Bikerpolis motorverzekering

Wat te doen bij Schade?

Schade

Altijd vervelend en vaak op een ongelegen moment. Het is zaak dat je zo snel mogelijk geholpen kan worden. Daarom werkt Bikerpolis nauw samen met de Alarmcentrale van Delta Lloyd (tel.+31(0)206515777) voor de motorverzekeringen en de Alarmcentrale van de Europeesche (tel. +31(0)206 51 5777) voor Oldtimer/Klassiekerverzekeringen.

De alarmcentrales zijn 24/7 per dag bereikbaar bij schade of pech.

Bij schade:

Meld schade online in jouw Persoonlijk Digitaal Dossier / Mijn Bikerpolis. Heb je schade met een tegenpartij? Vul dan een Europees Schadeformulier in. Stuur het formulier zo snel mogelijk naar ons op. Het adres van de schade afdeling is: Bikerpolis.nl Postbus 104, 3850 AC Ermelo. Heeft u vragen over een schade? Bel dan tijdens kantooruren met de schadeafdeling tel. 073-6143325 of mail naar schadebehandeling@intrasurance.nl

Bij diefstal:

Meld schade online in jouw Persoonlijk Digitaal Dossier, Mijn Bikerpolis.

Bel direct de politie of ga naar het politiebureau. En doe aangifte van jouw gestolen motor. Wij schakelen het Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit (VbV) in. Dit bureau probeert jouw motor terug te vinden. Je mag het Verzekeringsbureau ook zelf bellen op telefoonnummer 071 364 17 77 (24 uur per dag bereikbaar).

Veel gestelde vragen over Schade

Tussen gelijk hebben en gelijk krijgen zit vaak een groot verschil. Door jouw gelijk te halen via een gespecialiseerde jurist is veelal succesvoller dan het zelf te doen?

Dat is voor een deel waar. De verzekeraar van jouw motor zal de schade voor het verzekerde deel trachten te verhalen. Voor dat deel waarvoor geen dekking is op de polis zal jouw verzekeraar ook geen schade op de tegenpartij gaan verhalen. Denk hierbij aan schade die door een tegenpartij aan uw motor is veroorzaakt terwijl u daarvoor niet verzekerd bent (bijvoorbeeld bij WA , WA Beperkt Casco of WA Casco 2500). Er is immers ook geen premie voor betaald.

Meestal heeft een gezinsrechtsbijstandverzekering verkeerschade in haar pakket zitten. Als dat zo is, is een rechtsbijstand Motorrijtuigen niet handig. Het zou dubbele verzekering zijn.

Nee, Het is niet verplicht. Wel is het aan te raden. Zeker in combinatie met een WA , WA Beperkt Casco of WA Casco 2500). verzekering. Tenzij je zelf zo juridisch onderlegd bent om de tegenpartij met succes jouw schade te laten betalen.

Ja, ook bij een éénzijdig ongeval is een Europees Schade formulier noodzakelijk! Beide zijden invullen en ondertekenen!

De schade wordt dan direct in behandeling genomen. Binnen 24 uur (tijdens werkdagen) neemt de schade afdeling contact met je op.

Ook een diefstal is een schade

Je bent vrij om een reparateur te kiezen waar jij vertrouwen in hebt.

Liever niet. Een hestelbedrijf maakt namelijk in overleg met te schadeexpert een begroting op voor het herstel van jouw motor.

In overleg met de expert is dat mogelijk. Gelet op de bomvolle agenda van schadeexperts is er geen tijdstip af te spreken. Meestal wordt alleen de datum gecommuniceerd met het herstelbedrijf

Hoe staat het in de polis?

Artikel 1 en 18 BPVW 02-2012

Bereken de premie

Top

Bikerpolis Contactformulier